Florence Remijn-043
Foto: Ariane Kok

Welkom!

Mijn naam is Florence Remijn. Ik ben Gezondheidszorgpsycholoog en neuropsycholoog.
Ik ontvang u graag in mijn praktijk. U kunt mij bellen, mailen of laat een berichtje achter via de contactpagina op deze website. Dan neem ik contact met u op.

Een gratis kennismakingsgesprek behoort tot de mogelijkheden.

Over mij
Sinds 2004 ben ik werkzaam in de revalidatie en de ouderenzorg. Ook heb ik een lange tijd gewerkt in de specialistische GGZ.
In 2005 ben ik afgestudeerd als psycholoog, met als afstudeerrichting Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In 2011 heb ik de postacademische opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog met succes afgerond.

In mijn praktijk behandel ik mensen met veel verschillende soorten hulpvragen. Van jong-volwassenen tot de oudste-ouderen. Ik vind het bijzonder inspirerend om zoveel verschillende mensen te leren kennen en te zien hoe ieder voor zich de draad van het leven weer oppakt tijdens het proces van therapie .

Betrokkenheid, gelijkwaardigheid en uitwisseling van kennis en vaardigheden zijn belangrijke richtlijnen voor mij in mijn werk.

Vanuit mijn achtergrond als neuropsycholoog heb ik grote interesse voor het onderzoeken en het behandelen van mensen met psychische klachten tengevolge van een hersenaandoening, ouderen (60+) en mantelzorgers.

In mijn privé-leven geniet ik van de tijd die ik doorbreng met mijn man, 2 kinderen en hond. Daarnaast ben ik breed geïnteresseerd in tal van (sociale) activiteiten.